От "Ford" обещават поредица от добри новини

Pinterest LinkedIn +

Изпълнителният директор на "Ford" Джим Хакет обеща поредица от добри новини от компанията през следващите месеци, съобщава "Automotive News Europe". Хакет казва, че 2019-та ще бъде година на действия, след като 2018 г. беше за пренареждане на приоритетите и въвеждане на нови стратегии.

Той допълва още, че никой в компанията не е бил горд от представянето миналата година, но сега "Ford" има нов план за глобално преструктуриране. Според него най-трудното е вече минало и започва период на много по-добро представяне на компанията. Той уточнява, че концернът е подготвен и за очаквания спад в икономиката.

Компанията работи и по иновативни проекти, включително автономни автомобили, като се очаква първите такива да са готови през 2021 г. Според специалистите на "Ford" този проект се е оказал по-труден от очакваното, но когато бъде готов, той ще промени всичко.
Сподели.

Относно автора

Занимавам се активно като автор и репортер изцяло в сферата на технологиите от лятото на 2005 г. насам. Работил съм за няколко популярни специализирани издания, например сп. Digital, както и като репортер за в. Капитал и dnevnik.bg.