Филип Аврамов се присъединява към "Комиците" за ново пародийно шоу по bTV - "Дъ Шоуто"

Pinterest LinkedIn +

Ново комедийно шоу, наречено "Дъ Шоуто", подготвя bTV. То ще започне от 2 май 2022 г., а от телевизията обещават "първокласен хумор, поднесен от най-добрите и любими комедийни актьори на поколения българи".

"Дъ Шоуто" е забавно намигване към всички познати вечерни токшоу формати, пресъздадени през очите и чрез автентичния талант на кралете на комедийния жанр в България. Любо Нейков, Тончо Токмакчиев, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Ненчо Илчев, Петьо Петков-Шайбата и Рада Кайрякова ще гарантират доброто настроение пред екраните под режисурата на Димитър Митовски.

Актьорите ще влизат в класически събирателни образи и ще коментират актуални теми в комичен „сблъсък“ с коректно чувство за хумор. Взаимоотношенията между персонажите и развитието на сюжетни линии помежду им ще бъдат под формата на комедийни скечове.

"С "Дъ Шоуто" "bTV Media Group" прави крачка в полето на един вълнуващ жанр, какъвто е пародията, с амбицията да предложим на зрителите новаторско забавно съдържание. Познатите майстори на хумора се събират в един нов телевизионен формат и със своя талант ще надградят представите ни за забавление в делничните вечери", коментира г-н Христо Хаджитанев, програмен директор на "bTV Media Group".

Съчетанието от скечове, автентични образи и актьорски импровизации, чрез които най-добрите комедийни актьори в България ще разкажат какво се крие зад успеха на едно истинско телевизионно шоу, правят "Дъ Шоуто" уникално и различно от всички останали забавни предавания в България - допълват още от телевизията, но не уточняват дните и часовете на излъчване на новия формат. Не е ясно дали той ще замени не особено успешното ежедневно шоу на Николаос Цитиридис, или ще подгрява публиката всяка вечер преди него.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.