"Фестивал на мръсната песен" в сърцето на София предстои в края на юни

Pinterest LinkedIn +

Непретенциозно народно събитие за любителите на пиперливи текстове подготвя иначе претенциозният музикант Димитър Ковачев-Фънки.

Първият по рода си "Фестивал на мръсната песен" е планиран за 26 юни 2020 година, с начален час 17:30. За да изпълнят вечерта с гарантирано добро настроение и незабравими емоции, на сцената на Парк център "Юнак"  ще се качат бандите "Черно фередже", "Северозападняците", оркестър "Изумрудъ", "Doctor`s Gogo Band". Безкомпромисният Фънки е поканил и Орхан Мурад, чиято слава изгря с неполиткоректната към днешна дата песен "Искам да съм негър в щата Алабама". Скандално известната дъщеря на певеца - Сузанита - изглежда няма да се включи в шоуто. 

Организатор на музикалното събитие е компанията "София Мюзик Ентерпрайсис" (SME), чийто шеф Фънки, в качеството си на жури, неведнъж е засягал с коментарите си участници в телевизионното шоу "Като две капки вода" по "Нова телевизия". За да рекламира организираната от него сбирка на феновете на мръсни песни обаче, безпощадният промоутър избра "Шоуто на Николаос Цитиридис", излъчвано по конкурентната медия bTV.

Фестивалът ще даде начало на концертния летен маратон в Парк център "Юнак" (до Национален стадион "Васил Левски"). Всички концерти ще се състоят при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, свързани с дистанция между хората и дезинфекция, съобщават организаторите и призовават всички фенове на мръсните песни да побързат с предварително закупуване на своите билети, тъй като капацитетът на Парк център "Юнак" ще бъде ограничен, съгласно Заповед № РД-01-277/26.05.2020 г. на Министерството на здравеопазването. 
 
Първите 200 билета са на цена от 15 лв., а на място в деня на събитието входът ще струва 25 лв.
Сподели.