Без Фънки в "Като две капки вода"? Стоичков, Мария Бакалова и Елена Петрова влизат в журито

Pinterest LinkedIn +

Футболната ни легенда Христо Стоичков, актрисите Мария Бакалова и Елена Петрова, както и продуцентът Магърдич Халваджиян ще бъдат жури в първото издание на предстоящия сезон на "Като две капки вода". Шоуто за имитации започва на 18 февруари (неделя) точно в 20:00 ч. по "Нова телевизия" с второто издание на „Като две капки вода за всяко дете“.

В състава на звездното жури се откроява се липсата на най-колоритния и критичен негов член - Димитър Ковачев-Фънки. Най-верните му фенове се надяват, че той ще заеме мястото си на следващия д
ен, при същински старт на 12-тия сезон на предаването.

Благотворителната вечер в партньорство с УНИЦЕФ България ще предизвика осем български звезди и осем талантливи деца да влязат в образ и да изпълнят любими песни с кауза – закрила на всяко дете от насилие. Плътно до участниците ще бъдат водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро, а повече от звездно жури ще коментира представянето на дуетите.

Актрисата с номинация за “Оскар” за “Най-добра актриса в поддържаща роля” – Мария Бакалова, актрисата и национален посланик на УНИЦЕФ България – Елена Петрова, легендарният футболист – Христо Стоичков и продуцентът на шоуто  за имитации „Като две капки вода“ – Магърдич Халваджиян, ще заемат местата на жури в специалната благотворителна вечер на предаването.

На 18 февруари готови да за преобразяване ще бъдат любимите звезди Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки партньори. Всеки зрител ще може да се включи в каузата и да дари онлайн или чрез СМС като гласува за любимия си дует. С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ ще работи за разпространение на модела на центровете за деца и семейства, пострадали от насилие “Зона ЗаКрила“ в цялата страна, за превенцията и реакцията в случаи на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца онлайн и ще продължи да обучава специалисти в областта.

Ден по-късно започва и дванадесетият сезон на най-обичаното и гледано шоу в българския ефир – „Като две капки вода“. Кои ще са новите осем звезди, които ще влязат в най-забавното и вълнуващо музикално приключение? И дали журито ще се завърне в обичайния си състав? Предстои да разберем на 19 февруари от 20:00 ч. по "Нова телевизия".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.