Христо Стоичков пропя! Премиерата на първата му песен "Любов поне" е днес, на рождения ден на Камата!

Pinterest LinkedIn +

Първо и единствено по БГ Радио на 8 февруари, рожденият ден на футболната легенда Христо Стоичков, точно в 8,08 часа България чу песента „Любов поне“. Тя е в изпълнение на Христо Стоичков заедно с Братя Аргирови и Тони Димитрова. В чест на рожденика на всеки час в ефира на БГ Радио днес ще звучи песента „Любов поне“.

Христо Стоичков поздравява България с песен за любовта на рождения си ден. Кавалерът на „Златната топка“ влезе в ново амплоа и записа песен заедно с Братя Аргирови и Тони Димитрова. Името на творбата е „Любов поне“, а промоцията ѝ – ден след 36-ата годишнина от сватбата на Стоичков със съпругата му Мариана. Песента е вдъхновена от любовта и успеха в живота, а най-големият български футболист е показал завидни умения в музиката, съобщават от БГ Радио. 

Автор на текста е Иван Тенев, музиката е на Благовест Аргиров, а аранжиментът е дело на Ангел Дюлгеров. Специален ден е избран и за видеопремиерата на песента. Тя ще бъде на 14 февруари – Денят на влюбените.

Стоичков е много близък от години с братя Аргирови и Тони Димитрова. Неведнъж са присъствали на събития, свързани с представянето на неговата „История“, както и на отваряне на магазини на неговия бранд H8S. За рождения си ден Христо Стоичков ще гостува в Банско, където в центъра на Бъндеришка поляна ще дава автографи на книги между 14,30 и 17 ч.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.