Джо Лин Търнър е специален гост на Годишни музикални награди на "БГ Радио"

Pinterest LinkedIn +

Една от големите световни звезди на рок музиката - Джо Лин Търнър (Joe Lynn Turner) - ще бъде специален гост на Годишните музикални награди на "БГ Радио 2024" в Пловдив на 26 май.

Рок легендата Джо Лин Търнър е известен като фронтмен на легендарните групи "Рейнбоу" и "Дийп пърпъл". Тази година той ще връчи наградата на победителя в категория „БГ Група“. Номинираните в категорията „БГ Група“ са: Б.Т.Р., "Мери бойс бенд", "Остава", Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" и "Deep Zone Project".

Американският хардрок певец е известен със силната си връзка с България. През годините той многократно гостува у нас, а преди една седмица зарадва с концерт феновете в град Търговище.

Гостуването на Джо Лин Търнър на Годишни музикални награди на "БГ Радио" 2024 дава заявка за укрепване на връзката между световната рок легенда и българската сцена, а защо не и надежда за колаборация с българска звезда.

Гласуването продължава! Слушателите могат да дадат гласа си за своя фаворит, номиниран за тазгодишните награди на радиото във всяка категория на www.bgradio.bg. Победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на "БГ Радио".

Церемонията по връчване на Годишни музикални награди на "БГ Радио" 2024 ще се състои на 26 май, 19:00ч. в зала "Колодрум", Пловдив. Билети може да намерите в мрежата на kupibileti.bg.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.