"Като две капки вода" започва на 18 февруари със Софи Маринова, Веселин Маринов, Маргарита Хранова и други български звезди

Pinterest LinkedIn +

"Ние с Геро сме готови! А вие?" - с тези думи актьорът Димитър Рачков публикува в социалните мрежи снимка, на която щастливо се прегръща с Герасим Георгиев-Геро. С този пост той промотира новия, 12-ти сезон на "Като две капки вода", който започва на 18 февруари (неделя) от 20:00 часа по "Нова телевизия".

Известното шоу за звездни преобразявания ще посрещне новите звезди, които ще се борят за титлата „Най-добър имитатор“, а неповторимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро ще отведат зрителите и участниците в това музикално приключение с неподражаемото си чувство за хумор.

Преди официалния старт на дванадесетия сезон на шоуто зрителите ще видят благотворителната вечер „Като две капки вода за всяко дете“, която "Нова телевизия" осъществява в партньорство с УНИЦЕФ България. След големия успех и събраните средства за три от инициативите на Детския фонд на ООН миналата година, този път благотворителното издание застава зад каузата за борба срещу насилието срещу деца във всичките му форми. На 18 февруари (неделя) в 20:00 часа под прожекторите ще излязат 8 уникални дуета между любими български звезди и талантливи деца. Сцената ще завладеят Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки партньори.
12-ти сезон на

С помощта на набраните средства УНИЦЕФ ще работи за разпространение на модела на центровете за деца и семейства, пострадали от насилие “Зона ЗаКрила“ в цялата страна, за превенцията и реакцията в случаите на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца онлайн и ще продължи да обучава различните специалисти - социални работници, здравни и медицински специалисти, полицаи, прокурори, адвокати и др.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.