14-годишната дъщеря на Орхан Мурад втрещи със скандално видео

Pinterest LinkedIn +

Дебютното парче на Сузанита се казва "Луцифер и Буда". В него дъщерята на Орхан Мурад си партнира с изпълнител на име Каската.

Премиерата на "Луцифер и Буда" се състоя на 17 юли и за няколко дни се сдоби с над милион гледания в YouTube. Без съмнение за това е помогнал и фактът, че в него крехката, но тежко гримирана Сузи показва среден пръст и танцува сладострастно по бельо около мускулести мъже. 14-годишната певица обаче уточни в интервю за bTV, че това е само роля и по време на снимките просто е изпълнявала указанията на режисьора. Като режисьор и сценарист на скандалното видео се е подписал човек с псевдоним Duran Duran

"Сузи работи изключително независимо от мен. Тя не се съобразява дори и с моите музикални съвети. Събрали са се един екип от млади хора и са решили да си направят песничка.

После да си направят клип. И после: "Тате, дай пари, че трябва да снимаме клип". А аз като неин родител се чувствам длъжен както да ù помагам, така и да я защитавам"
казва в интервюто Орхан Мурад, който допълни, че в днешно време провокацията е единственият начин един изпълнител да бъде забелязан. Той не спести критиките си и към медиите, които според него целенасочено търсят и лансират само скандални песни и клипове.

А въпроса за критиките, които отнесе заради "Луцифер и Буда", Сузи коментира така:

"Аз не чета коментари и не се влияя от нечии мнения. Правя това, което ми кажат в клипа. Там съм артист, там играя роля. Аз не съм възпитател. Не възпитавам нечии деца".


Сподели.