Ето кои са звездните участници във "Фермата", сезон 3

Pinterest LinkedIn +

Третият сезон на шоуто "Фермата" стартира на 10 септември 2017 г. под наслов "Ново начало". 20 участници доброволно избраха да се разделят с цивилизацията и да прекарат три месеца, заобиколени единствено и само от красотата на българската природата.

Сред 20-те мъже и жени се отличават петима, чиито имена може би са по-познати на публиката. Те са Владимир Николов, Иван Ласкин, Божидара Бакалова, Калоян Димитров-Балан и Владимир Каролев.

С решението си да се присъедини към формата Владо Николов прави своя дебют в подобен тип продукции. Бившият волейболен национал ще се бори за спечелването на голямата награда от 100 хил. лв. Заедно с националите ни той е печелил куп награди и медали, което важи и за играта му в различни клубни отбори по света.

През 2015 г. той оглави класацията за "Мъж на годината". Край на активната си спортна кариера сложи през май 2016 г., когато организира бенефиса си "Моята игра". Паметното събитие събира хиляди почитатели на Владо и любимата му игра в зала "Арена Армеец", а събраните средства от продадените билети на стойност 50 хил. лв. волейболистът дари на детско онкологично отделение.

Иван Ласкин е познато име от актьорската гилдия. Снимал се е в над 30 български и международни продукции. "Влизам изключително позитивно настроен. Искам да покажа, че по телевизията наистина може да съществува добро образователно място, каквото е "Фермата", казва 47-годишният мъж. Докато Ласкин се изявява в определяното като "най-българското предаване", дамата на сърцето му Александра Сърчаджиева ще бъде една от водещите на най-новия сезон на VIP Brother.

Божидара Бакалова и сестра ù Ивайла Бакалова са може би най-известните близначки в родния шоубизнес. Подобно на Владо Николов, Божидара се появява за първи път в подобно шоу. Истинската ù страст са езотериката и астрологията, въпросите за Вселената и Петър Дънов, на когото е последовател.

Според Божидара тя ще даде на "Фермата" светлина и хармония. Дамата е дизайнер, а отскоро стартира и онлайн магазин за дрехи и аксесоари. Би искала някога да напише трилогия, която да бъде показана на голям екран.

Калоян Димитров-Балан е танцьор и влогър. Определя себе си като "модерен селски човек" и е един от най-младите претенденти за наградата. Може да бъде наречен идол на младото поколение. Със своите над 68 хил. последователи във "Фейсбук", над 29 хил. в "Инстаграм" и над 19 хил. абоната в YouTube Калоян се нарежда сред най-харесваните българи в социалните мрежи.

Владимир Каролев е политик и икономист. В реалитито той ще има по-различен статут от останалите играчи. 56-годишният Каролев ще влезе в ролята на старейшината. През първата седмица в предаването той ще разпределя задачите във фермата, а през останалите седмици ще наставлява останалите.

"Аз по принцип съм екипен играч. Моята роля ще бъде да стимулирам екипите да работят по-добре. Този сезон ще е по-различен от предишните, защото ще има повече връщане към природа и към природосъобразния начин на живот", казва Каролев. 

Сподели.