Яни Андреев спечели "Фермата: Ново начало"

Pinterest LinkedIn +

Яни Андреев спечели "Фермата: Ново начало" и грабна наградата от 100 000 лв.

"Това, че всички се зарадваха на моята победа, ме направи още по-щастлив", сподели победителят и каза, че парите от наградата ще му помогнат да осъществи мечтата си да купи 1000 пчелни кошера.

На финала Яни каза, че парите не са най-важната предпоставка за човешкото щастие. Той призова всички зрители да бъдат по-толерантни и да се опитат да изградят нещо за себе си, за да бъдат щастливи.

Яни Андреев е на 29 години, роден и израснал в Хасково. Завършил е история в Пловдив, но се отказва от учителската професия почти веднага, разочарован от днешната младеж. Отива на гурбет в Англия, Германия и Шотландия, но в крайна сметка се прибира в село Козлец.
В момента обработва 14 декара семейни лозя и се грижи за 100 кошера с пчели. Може да се справи с всякаква земеделска работа – от оран до дърводелство. Казва, че това, което го връща от чужбина, са думите на баба му: "Не напускай родната си къща".

Милиони зрители наблюдаваха на живо развръзката в третия сезон на оригиналния риалити форма, в който 20 авантюристи загърбиха удобствата на съвременния живот, за да съградят живот от нулата и да си припомнят славната българска история, традиции и обичаи.

След 99 дни, изкарани в сурови условия, до големия финал стигнаха само четирима: Яни Андреев, Калоян Димитров, Валерия Дочева и Виолета Тодорова. Още в началото на предаването отпадна Виолета Тодорова, тъй като тя получи най-малко зрителски гласове от петък до неделя. След оспорвано състезание на живо Валерия остана втора, а на третото място се класира Калоян.

Състезанието протече в три етапа, които донесоха на участниците различен брой точки. В първия етап всички отпаднали участници от "Фермата" 3 гласуваха за своя фаворит, във втория етап се разиграха три битки, които изпитаха силата на фермерите и добавиха точки в актива им. Третият и най-важен етап беше резултатът от гласуването на зрителите.

Сподели.