Разкриха голямата тайна в третия сезон на "Фермата"

Pinterest LinkedIn +

21 участници, сред които известни личности, чужденци и емигранти, влизат в предстоящия сезон на риалити предаването "Фермата", който започва на 10 септември 2017 г. по bTV. В третия сезон шоуто ги посреща с предизвикателството да изградят живота си отначало в може би най-екстремното, но и най-природосъобразно негово издание.

Това е така, защото ферма на практика няма и именно това е голямата тайна на новия сезон, която разкриха пред Avtora.com от екипа на bTV. Първата мисия на героите ще е именно да построят сами мястото си за живеене. Те няма да разполагат с никакви удобства на цивилизацията като вода, ток или комуникации и ще трябва със знанията и уменията си да градят всичко от нулата.

Голямата тайна на "Фермата" бе разкрита от продуцентите на предаването. Темата на предстоящия сезон "Ново начало" е в унисон със световната тенденция, която набира все по-голяма популярност – завръщането към природата, устойчивия начин на живот и намаляване на консумацията и замърсяването.

"Ще запазим романтиката на първия сезон, патриотизма на втория сезон и ще се опитаме да пренесем всичко това на територията на съвременния свят. В настоящето ще ни е трудно да оцелеем, ако продължаваме със същия темп, със свръхконсумацията, със замърсяването. Затова "Ново начало" има мисия − да предложи модел и на зрители, и на участници, как да поправим стореното зло и да се научим да живеем в съвременния свят с по-малко, но по-качествено" − съобщи пред журналисти водещият и продуцент на "Фермата" Андрей Арнаудов.

"Фермата" ще бъде единственият ни праймтайм проект от септември до декември тази година. Нещо повече, "Фермата" ще бъде излъчвана не пет, а шест пъти в седмицата − от неделя до петък, като залагаме на вече изпитаната формула от седмични епизоди по 90 минути и вълнуващи неделни дуели. По този начин гарантираме на зрителя последователност на програмата и вярваме, че шоуто е уникално и ще постигне безапелационен успех" − разказа от своя страна главният изпълнителен директор на "bTV Media Group" Флориан Скала.

Той допълни, че "Фермата" е една от най-интригуващите и смислени шоу програми, излъчвани от български телевизионен канал. "bTV следва своята обществена отговорност и затова залага на предаване като "Фермата" − добави още Скала.

Пресконференцията за новия сезон на "Фермата" се проведе на едно от най-важните места за формата − Арената за дуели, където всяка неделя ще се решава съдбата на участниците – кой отпада и кой продължава в шоуто.

"Има едни вечни теми, които са важни за всички − значимостта на семейството, постигането на баланс между работата и семейството и истината, че човек трябва да се научи да търси повече усмивките на тези, които го чакат вкъщи. Това са важните теми и за "Фермата". Това е предаването, което може да гледате с вашите деца, без да се притеснявате. Ще чуят ценни послания, които ще им помогнат да се изградят като характери" − коментира главният редактор на формата Ники Николов. Той допълни, че нововъведение в сезона ще бъде включването на тематични въпроси в дуелите, свързани с българската история.

Новият елемент в игрите е свързан с една група участници – т. нар. нови българи – чужденци, родени извън България, но припознали страната ни като родина. "Една от участничките е македонка, която се чувства българка и ще бръкне много дълбоко в раната на тези отношения. Тя прави много смели неща, за които ще бъде критикувана там, където е родена" − заяви още Андрей Арнаудов.

"Фермата" ще бъде единственото риалити шоу в България, за което е композирана и записана оригинална музика. Саундтракът на "Ново начало" е дело на българската етно група "Оратница" и е вдъхновен от българските музикални традиции и регионални фолклорни елементи.

"Фермата" 3 ще има и свое уникално присъствие във Viber, където феновете ще могат да свалят безплатно първия у нас анимиран и озвучен стикер пакет. Шеговитите стикери са разработени специално за предаването и ще бъдат пуснати скоро след старта на шоуто.

 

Сподели.