Ето кого копират Галена и Криско в новия си клип! Видеото стана хит за нула време

Pinterest LinkedIn +

Смесени чувства породи у феновете дългоочакваният дует на Галена и Криско „Красиви лъжи“. Противниците на поп фолка, разбира се, не одобриха избора на рапъра, но пък повечето останаха приятно изненадани от свежия летен хит.

Други пък категорично заклеймиха песента като чалгарска и печалбарска, а трети буквално се влюбиха в парчето.

Може би неслучайно само за няколко часа „Красиви лъжи“ влезе в челната тройка на тренда в YouTube. С близо 1500 коментара и над 250 000 само за два дни, дуета на Криско и Галена надмина по интерес този между Азис и Папи Ханс.

„Клипът е на ниво, текстът е добър, няма пошлост и нецензурни изрази, парчето е мелодично… Какво повече искате“, коментират меломани. По-наблюдателните от тях дори сравниха видеото с холивудска продукция, а Криско и Галена – с Малума и Джей Ло.

В действителност приликата е голяма най-вече във визията на родните изпълнители. Ефектът очевидно е търсен, особено при Галена, която дори позира в един от кадрите с рокля като на Джей Ло.

Стилът, прическата и жестовете на Криско също много наподобяват тези на Малума.

Неслучайно феновете се шегуват:

„2020 не можеше да бъде по-странна“

Криско: „Подръж ми бирата…“

Сподели.

Относно автора

Автор и филолог с близо 15-годишен опит като репортер и редактор във вестник, а по-късно - главен редактор в интернет издание. Иначе пише от малка. Пише стихове, пише за мечтите си и за всичко, което я вдъхновява. Обича да пътува. Обожава да пътува. Не си представя живота без пътуване. И вдъхновение.