Ерос Рамацоти отново в България

Pinterest LinkedIn +

Ерос Рамацоти ще отпразнува новия си албум "Battito Infinito", който излиза от "Capitol Records" Италия на 16 септември, с мащабно турне в 60 града по света, а София е една от неговите спирки. 

След 14 студийни албума, напълно разпродадени европейски и световни турнета, безброй награди и признания Ерос празнува 35 години на сцената. Грандиозното му световно турне започва на 15 септември 2022 г. в Севиля, продължава към Верона, Атина и Кесария и ще премине през някои от най-престижните арени по света.

В рамките на турнето легендарният италиански певец се завръща и в България през 2023 г. Звездата ще пее в зала "Арена Армеец" на 25 април по покана на Fest Team.

"Планирах тези концерти, за да отпразнувам по-добре новите песни, които предстои да бъдат издадени. Участвах активно, проследявайки всеки един етап от работата и грижейки се за всеки детайл и нюанс. Във всеки от  един от тези концерти ще има малка част от мен и от моята история. Нямам търпение да се срещна отново с феновете си по целия свят и да ги прегърна, защото вярвам, че това е най-добрият начин да посрещнем този сложен момент и да започнем да правим музика отново. Заедно!", споделя Рамацоти.

Без съмнение Ерос Рамацоти е един от най-успешните европейски артисти и песните му не само бележат историята на италианската музика, но и са обичани и ценени по целия свят. Впечатляващите цифри говорят сами – 70 милиона продадени плочи, 2 милиарда стрийма и почти 2 милиарда гледания в YouTube.

Билетите за концерта му в България ще бъдат пуснати в предварителна продажба на 21 юни, а на 23 юни влизат и в масова продажба в мрежата на Ticketstation и Eventim.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.