Дванайсет възрастни и едно дете влязоха в къщата на Vip Brother

Pinterest LinkedIn +

С познатото стълпотворение на фенове в района на столичния квартал Бояна, вчера, 13-ти март, стартира новото ТВ риалити шоу Vip Brother. Както и в изданията на Big Brother, чийто клонинг е Vip Вrother, шоуто ще се концентрира около ежедневното съжителство на 12 избрани чрез кастинг души, в случая БГ знаменитости.

Още по време на откриването, обаче, Vip Brother създаде прецедент с включването 13-тия участник в шоуто - 3-годишно дете. Малката Даная влезе в къщата с майка си, бившата Мис България Виолета Здравкова.

Здравкова, която се е снимала и в Playboy и е известна с това, че е първата българска жена, която изтегли банков кредит, за да си увеличи бюста, обясни че води Даная в къщата, за да “прекарат повече време заедно и да се опознаят”.


Виолета Здравкова с 3-годишната си дъщеря Даная Снимка: Avtora.com

Част от другите съквартиранти, сред които Галя от дует Каризма и певицата ЛиЛана, пък казаха, че влизат в къщата, за да си починат от ежедневието.

Освен Здравкова и детето й, в къщата влезе и друга “двойка” - поп-фолк дуета Райна и Константин, както и бившите гаджета Дичо, екс- Д-2, и манекенката Галя Литова.

Ексцентричният търновец Митьо Пищова, който неотдавна обяви кандидатурата си за президент на България в предстоящите избори, успокои останалите съквартиранти, повечето от които не си падат по домакинските задължения, че ще им готви манджи.


Бившият вокалист на D_2 Дичо влезе в къщата на Vip Brother с китарата си Снимка: Avtora.com
 
Интелектуалецът в къщата, писателят Любомир Милчев – Денди, се държа доста резервирано, докато оперната певица Весела Нейнски, която някога е била гадже на актьора от сапунени сериали Освалдо Риос, тръгна да се запознава с всички.


Иван от Big Brother 2 поздравява Киро от Vip Brother 1 Снимка: Avtora.com

Другите две известни личности, които влязоха в къщата на Vip Brother са разпопеният монах и бивш фризьор, Дим Дуков, и бизнесменът Кирил Вълчев - Скалата.


Дим Дуков беше посрещнат от стабилна агитка начело с Катерина Евро Снимка: Avtora.com

Поради натоварения график на известните съквартиранти, те ще престоят в къщата само 28 дни, а победителят ще стане ясен на 10 април. Поради тази причина номинации за изгонване ще има два пъти седмично - в понеделник и четвъртък.


Vip гости на Vip Brother бяха бивши съквартиранти сред които Стойка, Зара и Зейнеб Снимка: Avtora.com

Водещи, както и в предишните два сезона, са Ники Кънчев и Евелина Павлова.

Наградата от този сезон е по-скромна от друг път – 50 000 лева.

По време на престоя си в къщата, известните особи ще се наслаждават на лукс и удобства като фитнес, сауна и басейн, но ще трябва да ограничат яденето и пиенето, защото всеки ще разполага с бюджет от 3 лева на ден.

Абонатите на кабелните оператори Евроком и Кейбълтел ще могат да гледат безплатно 24-часовия канал Нова+, който ще излъчва в реално време кадри от къщата на Vip Brother.

Притежателите на E-card, пък, могат да гледат Интернет стрийма от къщата, също в реално време.

Сподели.