Marilyn Manson и Keanu Reeves заедно на снимачната площадка?

Pinterest LinkedIn +

Американският шок рокер Мерилин Менсън (Marilyn Manson) е приел да участва в предстоящия филм "Up To The Ground", чиято главна роля е поверена на ховудската звезда Киану Рийвс (Keanu Reeves). Майкъл Уилямс (Michelle Williams) и Дженифър Гарнър (Jennifer Garner) са сред останалите имена в каста.

"Up To The Ground" ще се финансира от немската филмова компания UVL Film Production International и най-вероятно участието в него на Менсън ще е за сметка на собствената му широекранна продукция - "Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll".

Миналия месец музикантът, разделил се не толкова отдавна с ергенството и на този етап с редки появи на музикалната сцена, посети филмфеста в Берлин с цел намирането на купувач за своя режисьорски дебют.

Тогава стана известно още, че Менсън планира и да се снима във "Phantasmagoria", като си е избрал ролята на автора на "Алиса в страната на чудесата" - Луис Керъл (Lewis Carroll), в името на достоверността при пресъздаването на която временно ще се откаже от характерна своя особеност - пълната липса на вежди на лицето му.

Сподели.