12 съквартиранти във Vip Brother сезон 1. Дичо, Галя от Каризма и Дим Дуков влизат в Къщата?

Pinterest LinkedIn +

Не 10, както предварително беше анонсирано, а 12 са избраните да участват в първия сезон на риалити шоуто за известни личности на Big Brother - Vip Brother, научи Avtora.com. То стартира на 13 март и ще продължи 3 пъти по-малко от обикновено - 28 дни. Наградата е 50 000 лв.

Решението на продуцентите на шоуто - Нова телевизия и SIA Advertising, да отпуснат 2 допълнителки бройки, е резултат на огромния зрителски интерес и активност при определяне на кандидатурите за участие. Над 60 000 са гласувалите за влизането в къщата на известни музиканти, артисти, политици, спортисти и пр. С тази цифра се похвалиха пред тесен кръг представители на медиите (сред които Avtora.com) от щаба на Vip Brother на официална пресконференция, дадена в самата VIP Къща в Бояна тази сутрин.


Предполагаемият бивш вокалист на една от най-известните български групи

По нея в момента текат финалните приготовления, като прага й първият участник в шоуто ще прекрачи малко след 20:00 ч. на 13 март, когато е стартът му. Той ще бъде излъчван пряко по Нова телевизия в рамките на 2 часа, като след влизането на No.10 ще се случи нещо, което не е правено в нито едно издание на Big Brother за знаменитости по света. Инсталираните камери са 33, стаите са повече от тези в предишните 2 къщи и напълно и удобно обзаведени.

В единствената достъпна за погледите на медийните представители стая от къщата (освен не много по-различната от друг път изповедалня) - всекидневната на бъдещите съквартиранти, гласът на Big Brother и продуцент Ники Николов, шефът на „Сиа адвъртайзинг“ Нико Тупарев и изпълнителният директор Павел Станчев разкриха подробности относно случилото се до момента като подготовка за шоуто, и намекнаха за това, което предстои.


В лицето на това очарователно момиченце мнозина разпознаха поп-фолк звездата Райна

На неформалната конференция присъстваше и водещата на Big Brother Евелина Павлова, която ще бъде водещ и на Vip Brother, докато Ники Кънчев отсъстваше "знаково", както каза самата Евелина.

Без да кажат нито едно име, чрез връчени на всеки фотоалбуми с детски снимки Николов и Тупарев оставиха на интуицията на журналистите да се досетят кой ще влезе в Къщата в понеделник. От въпросните почти не остава съмнение, че съквартиранти и конкуренти за наградата от 50 000 лв. и завидна медийна известност ще бъдат Дичо, Галя от Каризма, Константин и Райна, Дим Дуков.

Изборът им, както и на останалите седем участници, е генериран след като на 100-те топ кандидатури са били изпратени покани, съгласие за участие са дали 1/3 от тях, сред които е бил направен аналогичен на този за първите две Big Brother шоута кастинг.


За разлика от къщата, в която преди няколко месеца мнозина проляха сълзи, тази е съвсем и луксозно обзаведена

Като по-безинтересен в сравнение с тях го определиха продуцентите и подчертаха, че макар във VIP версия, VIP Brother е шоу "не толкова за известни, колкото за интересни хора, правилата за които ще са същите, каквито и в първите два сезона на BB. За жените можем да кажем, че са много красиви", каза Ники Николов, като от нежния пол е и най-младият участник 21-годишна жена. Най-възрастен е мъж на 43 г.

Всички те ще разполагат с вече познатия бюджет от 22 лв. на седмица, който ще варира спрямо успеваемостта на участниците в изпълнението на мисиите.

"Имаше хора, които поставиха изрични условия, без съобразяването с които не биха участвали в шоуто. Имаше и много претенции. Някои дойдоха с адвокати. Други поискаха пари, като най-голямата сума беше 100 000 EURO", разкри Нико Тупарев, както и че: "Една от бъдещите съквартирантки, която ще влезе тук в понеделник, постави изискване да не се осъществява никакъв контакт с роднините й. Друга - да не се споменава възрастта й."

"Заложили сме няколко мини, които се надяваме в хода на шоуто те да бъдат настъпени, за да стане по-интересно, както се случи в BB2 - любовния триъгълник", казаха още продуцентите, които обещават не само участниците в шоуто, но и комуникацията със зрителите ще бъде доста различна от вече познатата.

Номинациите и съответно елиминациите също ще са различни, а ще са и повече - по две на седмица (в понеделник и четвъртък), тъй като победителят трябва да бъде избран за много по-кратко време.

Номинираните ще стават известни всеки вторник вечерта. Гласуването ще стартира веднага след обявяването им и ще приключва в четвъртък, когато от двучасово лайв предаване ще става ясно кой напуска шоуто. От петък вечерта до понеделник вечерта процедурата ще се повтаря.

Първите номинациите ще се проведат 3 дни след старта на шоуто - на 16 март, а първата елиминация - на 20 март. Последната елиминация ще е на 7 април, три дни преди финала.

Репортажи ще се излъчват по НТВ всяка вечер от 20:00 ч. в рамките на 60 мин., а 30 мин. ще са късните версии, които ще се излъчват във втоник, сряда и петък.

Сподели.