Джони Деп влезе в музикалната индустрия, издава The Rum Diary OST

Pinterest LinkedIn +

Infinitum Nihil – компанията, основана от Джони Деп през 2004 г. с цел разработката на ленти, в които холивудската звезда участва като актьор и/или продуцент, ще издаде чрез своя новосъздаден лейбъл Lakeshore Records саундтрака към филма The Rum Diary, в който Деп изпълнява главната роля.

Кино адаптацията по едноименния роман на Хънтър С. Томпсън ("Страх и омраза в Лас Вегас"), чието действие се развива в Пуерто Рико около журналист на свободна практика, занимаващ се предимно с пресушаването на стотици литри ром и ухажването на ослепително красива и крайно неподходяща жена, ще излезе по екраните на 28 октомври – три дни след рилийза на The Rum Diary OST в дигитален формат.

Албумът ще бъде издаден и на твърд носител на 29 ноември и е първият музикален рилийз на Infinitum Nihil, чрез която Джони Деп разработва и следващия си филм – вампирският адвенчър Dark Shadows, режисиран от дългогодишния му партньор Тим Бъртън.

48-годишният актьор, включен в предстоящото издание на Книгата със световните рекорди на Гинес с баснословния си хонорар от $75 млн., заработен с Pirates of the Caribbean: On Stranger Tide, участва и в четири от композициите, включени в саундтрака – две песни, записани от Johnny Depp Band, един негов инструментал и дует с JJ Holiday.

Сред останалите парчета в албума са Volare (Nel Blu Di Pinto Di Blu Licenes) на Дийн Мартин и The Mermaid Song на Пати Смит. Оригиналната музика към филма е написана от Кристофър Йънг (Christopher Young) в стилистиката на джаз композициите за биг бенд от 50-те и 60-те години на миналия век.

Заедно с оркестър от 20 инструменталисти, Йънг ще представи част от музиката към The Rum Diary на живо в Catalina Bar & Grill в Лос Анджелис на 24 октомври.

Кино адаптацията по едноименния роман на Хънтър С. Томпсън (Страх и омраза в Лас Вегас), чието действие се развива в Пуерто Рико около журналист на свободна практика, занимаващ се предимно с пресушаването на стотици литри ром и ухажването на ослепително красива и крайно неподходяща жена, ще излезе по екраните на 28 октомври – три дни след рилийза на The Rum Diary OST в дигитален формат. Албумът ще бъде издаден и на твърд носител на 29 ноември и е първият музикален рилийз на Infinitum Nihil, чрез която Деп разработва и следващия си филм – вампирският адвенчър Dark Shadows, режисиран от дългогодишния му партньор Тим Бъртън. 48-годишният актьор, включен в предстоящото издание на Книгата със световните рекорди на Гинес с баснословния си хонорар от $75 млн., заработен с участието му в Pirates of the Caribbean: On Stranger Tide, участва и в четири от композициите, включени в саундтрака – две песни, записано от Johnny Depp Band, един негов инструментал и дует с JJ Holiday. Сред останалите парчета от албума са Volare (Nel Blu Di Pinto Di Blu Licenes) на Дийн Мартин и The Mermaid Song на Пати Смит. Оригиналната музика към филма е написана от Кристофър Йънг в стилистиката на джаз композициите за биг бенд от 50-те и 60-те години на миналия век. Заедно с оркестър от 20 инструменталисти, Йънг ще представи част от музиката към The Rum Diary на живо в Catalina Bar & Grill в Лос Анджелис на 24 октомври.

Sonic Generations излиза и за PC със Steam функции и 3D визия

 

Avtora.com - Обявената през пролетта на тази година най-нова игра от популярната по цял свят платформ- адвенчър поредица за таралежа Соник - Sonic Generations, с която ще бъде отбелязана 20-та годишнина на мултимедийния герой, ще бъде издадена и за PC. В прессъобщението на издатели Sega се казва, че Sonic Generations ще излезе в един и същи ден за всички платформи - PS3, X360, 3DS и PC по Коледа, както и че Windows версията ще поддържа Steam функции като Steam Cloud, чрез която играещите могат да съхраняват прогреса си в сървърите на Steam и да продължат геймплея си от там, докъдето са стигнали, от който компютър пожелаят. Подобно на конзолните портове, този за PC също ще има пълна стереоскопична 3D поддържка, а максималната му резолюция ще е 1080p. Играчите ще могат да сравняват постиженията си онлайн чрез ранкинг таблици и ще имат на разположение "нова интерактивна меню система", чрез която да взаимодействат с персонажите и добиват съкровища. Както подсказва заглавието на играта, в Sonic Generations ще си дадат среща герои от няколко поколения. Това се отнася и до самия Соник – играчите ще могат да избират измежду пухкавата му версия от 1991 година и съвременната му дигитална и фитнес тренирана визия. Основната им цел ще бъде да открият кой е виновникът за отварянето на пространствените дупки, поради които много най-различни стари познайници от поредицата ще се завърнат в Sonic Generations.

Сподели.