Джони Деп е бил жертва на домашно насилие?

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Джони Деп (Johnny Depp) обвини бившата си съпруга Амбър Хърд (Amber Heard) в домашно насилие.

Неочакваният развой на отношенията им идва след две съдебни дела: едно спечелено от Хърд дело срещу актьора и едно контрадело, което 55-годишният Деп заведе срещу нея преди няколко дни. Той е предявил иск срещу нея в размер на 50 милиона долара, като категорично отхвърля обвинението в домашно насилие, отправено към него от Хърд, и заявява, че насилникът в дома всъщност е била актрисата, съобщава nme.com.

Деп твърди, че бившата му жена е "извършителка" на домашно насилие, и заявява, че многократно е бил нападан от нея. Той е цитирал случай, в който Хърд "силно" е захвърлила бутилка с водка към него, с което е "срязала средния пръст на дясната му ръка и е натрошила костите на пръста, поради което се е наложило той да бъде опериран". Актрисата е обвинена още и в това, че е удряла Деп, докато той е бил в леглото, ритала го и го е нападала много пъти.

Що се отнася до претенциите на Хърд, че е била жертва на домашно насилие от страна на бившия ù съпруг Джони Деп, адвокатът на звездата от "Карибски пирати" определя твърденията ù като "измислици". Тя обаче продължава да го твърди, като последният ù коментар по темата е от декември 2018 г. пред изданието "Washington Post". 

Любовта между Джони Деп и Амбър Хърд пламва през 2011 г., когато двамата се снимат във филма "Дневникът на едно пиянде" ("The Rum Diary"). Любовта им беше белязана от наистина романтични моменти, а бракът им стана повод за раздялата на Деп с френската певица Ванеса Паради. С нея актьорът живя 14 години, а бракът му с Амбър просъществува от февруари 2015 до май 2016 г.
Сподели.