Джони Деп започна да дарява 7-те млн., присъдени на Амбър Хърд при развода

Pinterest LinkedIn +

Отношенията на Джони Деп и Амбър Хърд не са толкова тихи, колкото очаквахме, въпреки постигнатото споразумение при развода им.

На 30-годишната актриса бяха присъдени 7 млн. долара обезщетение. Тя реши да дари пълната сума за благотворителност, а според запознати Деп вече е дарил голяма част на две организации, избрани от бившата му съпруга.

"Щедростта на госпожа Хърд е наистина респектираща", казва пред медиите представител на холивудския актьор.

"Парите ще отидат при организация, която се фокусира срещу насилието върху жени, и в детска болница в Лос Анджелис, в която работих през последните десет години като доброволец. С годините разбрах как финансирането на персонал, доброто оборудване и лекарствата правят разликата между живота и смъртта на дете", коментира Хърд.

Известните актьори започнаха да излизат заедно през 2012 г., месеци след като се запознаваха на снимачната площадка на лентата The Rum Diary (Дневникът на едно пиянде). През 2015 г. вдигнаха тайна сватба в дома си и година по-късно станахме свидетели на жестока раздяла, по време на която излязоха доста любопитни и мрачни факти от съвместния им 
живот.

Сподели.