Джони Деп с ограничителна заповед заради домашно насилие над Амбър Хърд

Pinterest LinkedIn +

След като преди дни научихме, че Амбър Хърд е подала молба за развод с Джони Деп, сега изплуват нови подробности около раздялата, която изглежда сякаш може да стане една от най-грозните в шоубизнеса.

Актьорът е получил ограничителна заповед, според която не трябва да се доближава на по-малко от 90 метра до доскорошната си любов. Решението беше взето, след като местните правораздавателни органи се запознали с доклад от 40 страници.

Говорителите на 52-годишния актьор все още не са излезли с официално изявление, но според подадената от Хърд информация Джони Деп злоупотребява с алкохол и наркотици и по време на 15-месечния им брак често е проявявал избухливия си нрав.

Последната капка била, когато ден след смъртта на майка му Деп се прибрал у дома ядосан и хвърлил мобилен телефон в лицето на актрисата, след което продължил да й вика и да дърпа косата й.

Доколко всички тези обвинения са верни, знаят единствено Джони и Амбър. Едно е сигурно обаче – този брак няма да свърши красиво и романтично, а имиджът и на двамата ще бъде променен.

Сподели.