Илон Мъск и Амбър Хърд се разделиха

Pinterest LinkedIn +

Инициатор на раздялата е 46-годишният бизнесмен.

Милиардерът Илон Мъск и актрисата Амбър Хърд прекратиха връзката си, която продължи около година. Близки на двойката споделят, че инициатор на раздялата е 46-годишният бизнесмен.

Според тях причината се крие в натоварения график на двойката и в това, че актрисата обръща повече внимание на своята кариера. Анонимен източник пък твърди, че бизнесменът е научил неща за своята любима, които са го разочаровали и затова е предприел тази крачка.

Новината за раздялата вероятно е изненада за мнозина, особено след като наскоро бащата на 31-годишната Амбър сподели, че отношенията между дъщеря му и Илон Мъск са сериозни и двамата мислят за брак и за деца.

Припомняме, че Амбър обяви новата си връзка, след като се разведе с холивудската икона Джони Деп. За собственика на Tesla и SpaceX това също не е първи брак. Бизнес магнатът се е женил три пъти за две жени. От първата си съпруга има пет деца, а втората беше актрисата Талула Райли, позната от филми като Thor: The Dark World (Тор: Светът на мрака), Pride & Prejudice (Гордост и предразсъдъци) и Inception (Генезис). С нея той се развежда два пъти, втория път – заради Амбър Хърд.

Сподели.