Джони Деп и Стивън Тайлър от Aerosmith подготвят съвместен сингъл

Pinterest LinkedIn +

Малко очакван музикален тандем ни очаква в най-скоро време. Над съвместни проекти работят не други, а холивудският секссимвол Джони Деп (Johnny Depp) и вокалистът на Aerosmith Стивън Тайлър (Steven Tyler).

По думите на звездата от "Карибски пирати" (Pirates of the Caribbean), двамата вече са записали няколко парчета в студио и  усилията им определено се увенчават с успех.

"Тайлър е човек, на когото винаги съм се възхищавал. Ето, че дойде време мечтата да се въплъти и в живота ми", коментира Деп. Любопитно е, че по-рано той разкри и, че с удоволствие би изиграл фронтмена на популярната рок банда и в биографичен филм, макар че това все още е само на етап идея.

Иначе до момента феновете продължават да чакат официалната информация, че двамата планират да пуснат съвместен сингъл. Засега рокаджията се е съсредоточил върху своя солов такъв - (It) Feels So Good,a Деп върху промотирането на поредния сикуел на "Карибски пирати".

За него обаче музикалните изяви не са новост - освен, че преди време записа партия на китари за няколко песни на Oasis, той участва и в записите на албума на половинката си Ванеса Паради - Bliss.

Сподели.