Звезда от "Социалната мрежа" - самотен рейнджър до Джони Деп

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Арми Хамър (Armie Hammer), който нашумя изключително след ролята на близнаците Уинклевос в хита на Дейвид Финчър (David Fincher) "Социалната мрежа" (The Social Network), ще се превъплъти в доста нестандартен персонаж. Звездата получи предложение да изпълни главната роля в новия филм The Lone Ranger, в който (както можем да се досетим от заглавието) се очаква да изиграе рейнджър.

Все още обаче преговорите между Disney и Хамър продължават, като същевременно за реализацията на лентата се спрягат доста любопитни имена.

Фаворит за режисьор е създателят на "Карибски пирати" (Pirates of the Caribbean) Гор Вербински (Gore Verbinski), а тъй като заговорихме за култовата поредица, не е особено изненадващо, че се предполага, че той ще работи в тандем с един от любимците си (ни) - Джони Деп (Johnny Depp).

Гор Вербински и Джони Деп за "Карибски пирати"

Преди Хамър да бъде поканен за участие, ролята бе предложена на Райън Гослинг, но той така и не успя да се споразумее с екипа, зад който се предполага че седи хитовият продуцент Джери Брукхаймър (Jerry Bruckheimer). 

Сподели.