Актьорът - фантом от The Social Network Джош Пенс в новия Batman

Pinterest LinkedIn +

Двайсет и осем годишният калифорнийски актьор Джош Пенс (Josh Pence), чиято първа по-значима широкоекранна изява е участието му като "тялото" на Тайлър Уинклевос (лицето му, както и целият Кемерън Уинклевос принадлежат на Арми Хамър) в The Social Network, ще се превъплъти в младия Рас Ал Гул в най-новия филм за Батман - Dark Knight Rises, чиято премиера е планирана за юли 2012 г.

Предишната поява на един от най-големите злодеи от света на DC Comics и върл враг на неговите супергерои във филм за Батман бе в Batman Begins, където ролята му бе изпълнена от Лиъм Нийсън (Liam Neeson).

Според запознати със сценария на Dark Knight Rises източници, Рас Ал Гул (Пенс) ще се появи в ретроспективни сцени, чието действие предхожда централна сюжетна линия  с три десетилетия. Самият Кристофър Нолън (Christopher Nolan), който за трети и може би последен път режисира продукция от прочутия франчайз, е лаконичен по отношение на сценария и актьорския състав на филма, но и по двата въпроса спекулациите и разкритията гравитират постоянно в интернет пространството.

Сред потвърдени имена в каста на Dark Knight Rises са Крисчън Бейл, Гари Олдман и Морган Фрийман, както и новоприсъединилите се Ан Хатауей, Том Харди, Джоузеф Гордън-Левит и Марион Котилард. Според слуховете френската кино звезда ще влезе в ролята на Талия Ал Гул – дъщеря на Рас и смъртен враг на Батман.

Сподели.