Джоузеф Гордън-Левит с роля в новия Batman

Pinterest LinkedIn +

Номинираният за Златен глобус американски актьор Джоузеф Гордън-Левит (Joseph Gordon-Levitt), чиято кариера стартира през 1988 година, когато е едва 7-годишен, отново ще работи с режисьора Кристофър Нолън (Christopher Nolan), малко повече от година след рилийза на фантастичния блокбъстър "Генезис" (Inception).

30-годишният Левит, познат и на телевизионните зрители с участието си във всички сезони на хитовата комедийна поредица "На гости на третата планета", ще се превъплъти в един от героите от комиксите "Дългият Хелоуин" и "Мрачна победа" на Джеф Лоеб и Тим Сейл – Алберто Фалконе, синът на Кармин Фалконе (Том Уилкинсън в Batman Begins), известен още като The Holiday Killer.

Джоузеф Гордън-Левит е сред последните попълнения в актьорския състав на The Dark Knight Rises, чиято премиера е насрочена за 12 юли 2012 година.

Заедно с него, на снимачната площадка ще са Крисчън Бейл, Гари Олдман, Морган Фрийман, Майкъл Кейн, Том Харди, с когото си партнира и в Inception, и Ан Хатауей, която ще влезе в ролята на Catwoman.

Сподели.