Джони Деп няма да гледа "Карибски пирати 4", не вижда 3D

Pinterest LinkedIn +

Джони Деп (Johnny Depp) може и да владее световните кино екрани и да чупи рекордите в световния боксофис с превъплъщението си в култовия капитан Джак Спароу, но за негово съжаление, той самият няма как да се наслади изцяло на крайния резултат. Това заключение е актуално най-вече за последната част от хитовата поредица "Карибски пирати" - "В непознати води" (Johnny Depp), която бе реализирана с всички възможни ефекти в така модерната IMAX и 3D технология.

Причината - Деп е част от този малък сегмент хора, които не умеят да виждат в триизмерен формат и съответно няма как да усетят какво се е получило с филма, направен в Disney Digital 3D формат.

Самият Джони признава, че въобще не се притеснява от това и дори е благодарен, че никога няма да изпита главоболието, присъщо на нормалния зрител, който е бил принуден два часа да се взира в екрана със стандартните за този релийз очила.

"Не мога да гледам 3D, просто очите ми не виждат триизмерно. Явно имам някакво по-различно око, но така или иначе не се получава. За повечето хора, тази новина може и да е изненада, но аз цял живот не съм виждал нормално, така че едва ли ще тръгна тепърва да се притеснявам", допълва през смях актьорът.

Въпреки това обаче, той е категоричен, че очаква и новият сикуел да се приеме положително от масовата публика, също както бе с предходните.


Сподели.