Карибски пирати: В непознати води (Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2011, 137 мин. Режисьор: Роб МаршалСценарист: Тед ЕлиътС участието на: Джони Деп, Пенелопе Круз, Джефри Ръш и др.Фентъзи, адвенчър

за филма:

Макар и без доскорошните титуляри в поредицата - Кийра Найтли и Орландо Блум и с рокада на режисьорския стол (Роб Маршал вместо Гор Вербински), и четвъртата част на хитовата поредица "Карибски пирати" идва на екран с амбицията да защити достойно успеха на предходните три епизода, донесли над два милиарда долара приходи в световния боксофис.

Решението - наличието на главната звезда в каста, Джони Деп като култовия Джак Спароу, внасяне на романтична нотка с екранната химия между него и знойната испанка Пенелопе и конвертирането на лентата в специализирания Disney Digital 3D формат, означаващ съответно и по-високи цени на билетите, заради което очевидно си е струвал и бюджета от впечатляващите 250 милиона долара.

В каста влизат и други любопитни имена като Джефри Ръш, Йън Макшейн, Астрид Берже-Фрисби, Сам Клафлин и куп горещи топмодели като сексапилни русалки.

Историята:

Джак се впуска в издирване на безценния Фонтан на Младостта, заобиколен от зомбита, страховити пирати и красива жена от миналото си, за която и досега не е сигурен дали е голямата му любов или най-големият му враг.  


Сподели.