Гор Вербински и Джони Деп намериха своя Дон Кихот

Pinterest LinkedIn +

Звездата от "Социалната мрежа" (The Social Network) - Арми Хамър (Armie Hammer), който изпълни едновременно две роли в един от най-обсъжданите и награждавани филми на 2010 г., ще изиграе главния персонаж в предстоящия римейк на Гор Вербински (Gore Verbinski) - на уестърн класиката The Lone Ranger.

24-годишният актьор бе един от тримата най-сериозни претенденти за образа на маскирания тексаски рейнджър, борещ се срещу всички прояви на несправедливост в Дивия запад, редом с Тимъти Олифант и Раян Гослинг.

Изборът на актьора, който ще се превъплъти в неговия верен съратник - индианецът Тонто, отдавна бе направен - The Lone Ranger е поредният проект, в който Гор Вербински ще работи с Джони Деп (Johnny Depp), след като двамата реализираха заедно първите три части на Pirates of the Caribbean и анимационния блокбъстър Rango.

Самият Вербински поясни, че в неговата версия на The Long Ranger, чиято първа драматизация в радиошоу формат датира от 1933 г., водещият персонаж ще е Тонто: "Представете си Дон Кихот от гледната точка на Санчо Панса".

Екранизиран многократно в телевизионни формати, повечето от които абсолютно неуспешни, в това число двучасовия филм на WB от 2003 г. с участието на Чад Майкъл Мъри (One Tree Hill) в ролята, в която ще се превъплъти Хамър, The Lone Ranger е един от най-експлоатираните франчайзи от развлекателната индустрия – през 1973 г. Gabriel Toys пускат на пазара играчки с неговия образ, а 18 години по-късно Konami издават видео игра със същото заглавие за игралната конзола на Nintendo. Премиерата на The Lone Ranger е планирана за 2014 година.

Сподели.