"Лошото копеле" Ди Каприо срещу "добрия" Уил Смит в новия уестърн на Куентин Тарантино

Pinterest LinkedIn +

Изцяло в стила на наложените си традиции, култовият Куентин Тарантино (Queintin Tarantino) възнамерява да заложи на впечатляващ актьорски състав в най-новия си проект - Django Unchainted. Доста нестандартната продукция, описвана от режисьора като "класически спагети уестърн ала Серджо Леоне", възнамерява да сблъска на екрана две от най-големите звезди на Холивуд в момента - Уил Смит (Will Smith) и Леонардо ди Каприо (Leonardo diCaprio).

Първият е фаворит на Тарантино за главната роля в лентата - тази на мълчаливия, търсещ отмъщение каубой Джанго, изигран в оригинала на филма от 1966 г. от Франко Неро.

В актуализираната версия, той ще се превъплъти в бивш роб, ставащ верен помощник на популярен ловец на глави. Заедно, двамата ще се опитат да открият брутален собственик на плантация, поробил семейството на Джанго.

И въпреки че няма как да подминем факта, че другата половина от тандема е твърде вероятно да бъде изиграна от последното откритие на Куентин - австриеца от "Гадни копилета" Кристоф Валц (Christoph Waltz), пред чийто талант можем само да се преклоним, то вниманието ни е насочено най-вече към Ди Каприо, за когото се очаква да изпълни главната отрицателна роля.

Все още обаче от The Weinsten Cоmpany уточняват, че кастът не е финализиран, тъй като преговорите с повечето актьори продължават и в момента. Ако обаче се стигне до положителна развръзка на ситуацията, то както и досега, ще очакваме новото предложение на Тарантино с повишен интерес. 

Сподели.