Кървав романтичен уестърн в Out of Goodbyes на Maroon 5 и Lady Antebellum (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Едновременно с премиерата на третия официален сингъл от третия студиен албум на Maroon 5 в американския мейнстрийм радио ефир - парчето Never Gonna Leave This Bed, мултиплатинената поп рок банда, предвождана от Адам Ливайн (Adam Levine), пусна шестия си видеоклип към песен от Hands All Over – баладичната Out of Goodbyes, записана с участието на хитовото кънтри трио Lady Antebellum.

Подобно на Hands All Over и Runaway, чиито видеоклипове излязоха през декември 2010 г. и април 2011 г., съответно, Out of Goodbyes не е официален сингъл от албума, който излезе на музикалния пазар в средата на септември 2010 година и достигна второ място в Billboard 200.

Вместо Хилари Скот (Hilary Scott) от Lady Antebellum и Адам Ливайн от Maroon 5, който наскоро пое функцията на съдия и ментор в най-новото музикално шоу от типа American Idol – The Voice, главните действащи лица в клипа към парчето са привлекателна млада жена и каубой от Дивия запад на средна възраст, прострелян на няколко места най-вероятно именно от своята любима.

На този етап не е ясно дали Maroon 5 подготвят наследник на Hands All Over, или това ще остане последният албум в кариерата на групата, чиито продажби надхвърлят 15 млн. копия в световен мащаб. Ако все пак запишат нов проект, то той може би действително ще е последният в дискографията им, тъй като Адам Ливайн е категоричен, че има други идеи за бъдещето си, които не включват Maroon 5.


Сподели.