Джеймс Хетфийлд от "Металика" се развежда

Pinterest LinkedIn +

Американският рок музикант и фронтмен на група "Металика" ("Metallica") Джеймс Хетфийлд е подал молба за развод, съобщава TMZ, позовавайки се на източници, близки до двойката.

Според тях молбата е подадена още в началото на 2022 г. Музикантът е решил да се раздели с дизайнерката Франческа Томази след четвърт век семеен живот. Няколко месеца предстоящата им раздяла е била запазена в тайна, а до момента тя не е коментирана официално и от двамата съпрузи.

Изданието подчертава, че Хетфийлд и Томази все още общуват и отглеждат заедно децата си. Двойката се запознава през 1992 г. и се жени пет години по-късно. Семейството има три деца: две момичета и едно момче. Томази е първата съпруга на Хетфийлд.

Наскоро се разделиха пътищата и на американската телевизионна звезда и бизнесдама Ким Кардашиян и на комика Пийт Дейвидсън. Двете знаменитости решиха да не вдигат много шум около раздялата си и да останат приятели.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.