Съпругата на Силвестър Сталоун подаде молба за развод след 25 години брак

Pinterest LinkedIn +

Съпругата на американския актьор Силвестър Сталоун е подала молба за развод след четвърт век брак. Документите са внесени от бившия модел Дженифър Флавин в Палм Бийч, Флорида, на 19 август.

Няколко дни преди това тя е била засечена от папараци в Лос Анджелис, които специално отбелязаха факта, че г-жа Сталоун е била без брачната си халка. Тогава 76-годишният Сталоун отрече слуховете, че 25-годишният им брак е приключил след спор дали семейството да си купи ротвайлер. Той обаче сподели за TMZ, че с 54-годишната си съпруга просто са тръгнали "в различни посоки". "Не прекратихме връзката си заради такъв тривиален спор" - е уточнил пред TMZ звездата от "Рамбо" и е допълнил, че все още обича и уважава съпругата си. "Изпитвам голямо уважение към Дженифър. Винаги ще я обичам. Тя е невероятна жена. Тя е най-милото човешко същество, което съм срещал" - е заявил Слай.

Мълвата, че в основата на разрива стои спор за куче обаче, донякъде беше подкрепена и от едно доста странно решение на Силвестър Сталоун: наскоро актьорът премахна от рамото си татуировка с лицето на жена си и я замени с рисунка на старото си куче - булмастифа Бъткус. Впоследствие звездата обясни, че просто е искал да актуализира образа на Дженифър, но нещо се е объркало и се е наложила пълна промяна. 

Сталоун се ожени за Дженифър Флавин през 1997 г. след десетгодишна връзка. Двамата имат дъщери София, Систин и Скарлет. Преди това актьорът беше женен два пъти: първия си брак сключва на 28 декември 1974 г. с американската актриса Саша Зак, от която има синове Сейдж и Серхио. След развода си през 1985 г. той почти веднага се жени за 22-годишния датски модел и актриса Бригите Нилсен. Бракът им се разпадна след две години.

Преди броени дни стана известно, че и друг звезден 25-годишен брак отива в историята - американският рок музикант и фронтмен на група "Металика" ("Metallica") Джеймс Хетфийлд е подал молба за развод със съпругата си Франческа Томази.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.