26 Март 2019, 20:19

DJ Victor Ruiz и DJ Eric Sneo идват в България

Pinterest LinkedIn +

На 28 април култовите диджеи Виктор Руис и Ерик Снео ще превърнат Зимния дворец на спорта в София в арена на техно събитие от световно ниво. Те ще представят най-хубавото от техно културата, събрано в 10-часова комбинация от музиката на избрани артисти от българската и световната сцена, допълнена с визуални ефекти, светлинно и лазерно шоу.

Виктор Руис, част от бразилската електронна сцена, е разпознаваем артист с автентично звучене. Сред соловите му рилийзи са "Clutch", "Nevermind & Red Lights", "Voyage" (Сура), "Brujeria" и други. Един от първите му големи хитове "I look into you" е издаден от Sprout Music. Друг огромен успех е запомнящият се трибют за покойния Робърт Майлс и неговата класика "Children".

Другият ексклузивен гост на събитието е добре познат на клубната музикална сцена още от 1998 г. - диджей Ерик Снео. През 2002 г. той стартира своя собствена музикална концепция – "Tanz Der Familie". Следват редица музикални проекти и хитове, между които "Ciao Bella" и "Tube Tech – The End", албумът "Polarity", както и серия от рилийзи за някои от най-уважаваните лейбъли в света – 1605, Tronic, MB Elektronics, Phobiq, Agile, Evolution и Transmit. Рядко минава седмица без новите тракове да се появяват в Beatport Techno Top 100.

Диджей Ерик Снео е известен и с уникалните изпълнения на електронни барабани по време на сетовете си. Той комбинира своя груви техно стил с цял спектър от акустични и електронни инструменти, включително акордеон, перкусии и диджириду.

От българска страна зад пулта ще застане един от пионерите на българската електронна сцена: ANDREZ. Другите двама диджеи от българска страна са младите таланти Cristian Craken и Izabella.
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.