Дитер Болен от "Modern Talking": Рублата расте, еврото пада, а политиците тичат наоколо...

Pinterest LinkedIn +

Германската суперзвезда от 80-те Дитер Болен коментира ситуацията около европейските санкции срещу Русия. Според него е по-добре те да бъдат отменени.

"Мисля, че не е необходимо да се въвеждат тези санкции. Политиците биха могли да седнат на масата за преговори. Тогава хората няма да трябва да се завиват, за да им е по-топло. Сега те са принудени да мръзнат...

При сегашната ситуация в Украйна винаги трябва да сте готови за всичко. Сега Русия доставя петрол в Азия за много пари, а аз нищо не разбирам. Рублата расте, еврото пада, а политиците тичат наоколо и се опитват по някакъв начин да се справят с инфлацията...".

Видеото с тези думи на Болен вече набира популярност в социалните мрежи. Според "Suddeutsche Zeitung" то е заснето в края на август. След това Болен е говорил по темата и на бизнес конференцията на "Entrepreneur University".

В Германия не всички споделят гледната точка на Болен. Лидерът на Социалдемократическата партия Заския Ескен например го апострофира с думите: "Защо се оплаква от студа и всички тези глупости, след като така или иначе е супер богат?".

Въпреки че славата на групата "Modern Talking" остана в миналото, Дитер Болен все още е много популярен в родината си. Той е и постоянен член на журито на конкурса за телевизионни таланти "Германия търси суперзвезда".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.