Демо версията на Mass Effect 3 излиза на 14 февруари

Pinterest LinkedIn +

Демо версията на горещо очакваната трета игра от научнофантастичната екшън ролева поредица Mass Effect ще излезе в PlayStation Network, Xbox Live и за PC на 14 февруари, обявиха BioWare.

Чрез нея играчите ще могат да поставят началото на края на историята на командир Шепард, потапяйки се в събитията, с които играта започва – инвазията на The Reaper за Земята, а след 17 февруари – да тестват новия кооперативен мултиплеър режим, сравняван с Horde Mode на Gears of War.

Наречен Galaxy at War, новият режим е с капацитет от четирима играчи и включва мисии, създадени специално за него, чието изиграване може да повлияе върху изхода от сингълплеър кампанията на играта. Онези, активирали своя онлайн пас, придобит при закупуването на копие от Battlefield 3, ще придобият достъп до Galaxy at War три дни преди останалите играчи – в деня на рилийза на демо версията на 14 февруари.

"Мащабите на Mass Effect 3 са по-големи от всичко, което сме правили досега. Със своето интензивно действие, неподправено емоционално въздействие и многото възможности за персонална индивидуализация, Mass Effect 3 ще предостави както на феновете на сериите, така и на новите играчи едно несравнимо и много ярко игрално преживяване", казва се в анонса на BioWare, които побързаха да обявяват системните изисквания, задължителни за PC играчите, пожелали да инсталират играта на своя компютър:

Windows XP SP3/Vista SP1, Win 7, NVIDIA 7900 и ATI X1800 или по-висок клас (NVIDIA GeForce 9300, 8500, 8400 и 8300, както и AMD/ATI Radeon HD3200, HD3300, HD4350 не покриват изискванията), 1.8 GHz Intel Core 2 Duo и съответстващото му AMD CPU, 1GB RAM за XP / 2GB RAM за Vista/Win 7, 15 GB свободно дисково пространство, 256 MB Видео с Pixel Shader 3.0 поддръжка, DirectX 9.0. За изиграването на сингълплеър кампанията ще е нужна еднократна идентификация в Origin, а за игра в мрежа – постоянна интернет връзка и активен Origin клиент.

Mass Effect 3 ще излезе зa PC, Xbox 360 и PlayStation 3 на 6 март.

Сподели.