"Deep Zone Project" в международната версия на "Friends Will Be Friends"

Pinterest LinkedIn +

30 музиканти и изпълнители от всички 28 страни членки на ЕС възпяха приятелството в специално издание на емблематичната песен "Friends Will Be Friends" на "Queen". Всеки от артистите влиза в проекта след лично одобрение от Браян Мей, а песента е насочена към младите хора с идеята, че именно те, всички заедно, определят бъдещето на Европа.

От България в селекцията бяха включени Ева-Мария, Дани Димитров и Дидо от "Deep Zone Project". Групата с голямо вълнение сподели новината в социалните мрежи: "За нас е голяма чест, че "Deep Zone Project" бяхме избрани да представляваме България в култовата обща песен "Friends Will Be Friends", заедно с 30 други интернационални артисти от всичките 28 страни членки на Европейския съюз. Наистина, уникален международен проект, одобрен лично китариста на "Queen" – Brian May".

Химнът на приятелството е записан в 28 различни музикални студия, поотделно от всеки един от изпълнителите. Финалната версия вече се разпространява с #vote4friendship и носи посланието, че Европа е най-силна, когато е обединена в цялото си разнообразие, а омразата и раздялата не са отговори, а заплахи. Европа дава своя вот за приятелството!

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.