"Deep Zone Project" забелязани в Холивуд

Pinterest LinkedIn +

Формацията "Deep Zone Project" получи престижна номинация в авторитетния американски музикален конкурс "Filmfreeway /Hollywood Songwriting". Българите ще се борят за отличие в категорията "поп музика" с песента си "Please Don’t Go". 

Композицията е официален финалист в международния конкурс и е избрана измежду стотици кандидати от цял свят. Предложенията са селектирани от жури, съставено от продуценти и композитори от различни страни.

Автор на музиката, текста и аранжимента на "Please Don’t Go" е диджей Диан Соло (DJ Dian Solo). Освен създател на "Deep Zone Project", то е успешен продуцент и ремиксатор с над 20 хита, достигнали до върховете на различни музикални класации. Чувствените вокали в номинирания проект са на певицата на групата Ева-Мария, а китарите са дело на Дани Димитров (Danny Dimitroff). 

Интересен факт е, че в същия конкурс почетният китарист на групата Любомир Савов (бащата на диджей Диан Соло) също получи няколко номинации със свои авторски произведения. Възможно е някои от тях да бъдат включени в холивудски филмови продукции.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.