Вижте ексклузивен откъс от новия филм на Тарантино "Имало едно време в Холивуд"

Pinterest LinkedIn +

Ексклузивен откъс от новия филм на режисьор Куентин Тарантино беше качен в YouTube от руския информационен сайт lenta.ru.

Както Avtora.com вече писа, деветият филм на Тарантино "Имало едно време в Холивуд" ще разкаже за поредица от събития, случили се в Лос Анджелис през 1969 г. В центъра на историята са залязващата звезда от уестърните Рик Далтон и неговия дубльор Клиф Бут, които се опитват да намерят своето място в безпощадно променящия се свят на киноиндустрията.

Филмът е горещо очакван от милиони киномани по света не само заради оригиналния почерк на режисьора, а и заради съзвездието от актьори, които той е успял да привлече в лентата. Сред тях са Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Марго Роби, Кърт Ръсел, Дакота Фанинг, Ал Пачино и др.

Премиерата на филма предстои на 8 август.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.