Тарантино изплашил двама обирджии в дома си

Pinterest LinkedIn +

Двама мъже проникнали в дома на Куентин Тарантино през нощта. По това време режисьорът е бил вкъщи, съобщава сайтът TMZ.

Според източник на изданието обирджиите разбили прозорец, гледащ към задния двор на къщата, за да проникнат в нея, но се натъкнали на Тарантино. Как точно е реагирал той, не става ясно, но се уточнява, че крадците побягнали през глава от къщата му. Все пак успели да задигнат вещи и скъпоценности.

Преди няколко дни друга известна личност стана жертва на обир – на 14 декември крадци обраха и дома на един от основателите на легендарната британска група "Beatles" – Пол Макартни – в Лондон.

Припомняме, че в края на миналия месец 55-годишният Куентин Тарантино мина за пръв път под венчилото. Той се врече във вярност на 35-годишната си избраница – израелската певица и модел Даниеле Пик.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.