Куентин Тарантино стана баща за първи път

Pinterest LinkedIn +

Американският кино режисьор Куентин Тарантино и съпругата му Даниела Пик станаха родители. Новината беше съобщена първо от изданието "Новините на Израел". Детето е родено в клиника в Тел Авив.

"Даниела и Куентин Тарантино са щастливи да обявят раждането на първото си дете – момченце, родено на 22 февруари 2020 г.", е съобщил представител на 56-годишния режисьор и 35-годишната му съпруга за TMZ.

Двойката се запозна през 2009 г. по време на представяне на филма "Гадни копилита". По-близките им отношения датират от 2016 г., а през ноември 2018 г. двамата се ожениха. През август 2019 г. стана ясно, че предстои да станат родители.

Дълго време Тарантино беше заклет ерген и се беше посветил изцяло на своето творчество. Световната му известност дойде след филма "Криминале", който му донесе "Златна палма" в Кан, както и награди "Оскар" и "Златен глобус". Сред другите му най-известни ленти са "Убий Бил", "Джанго без окови" и др.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.