Грях, изкушение и неочакван инцидент в новия хит на "Deep Zone Project"

Pinterest LinkedIn +

"Ти къде си" е заглавието на новата песен на "Deep Zone Project", продължаваща мелодичния денс стил и емблематичното звучене, с които групата е популярна и разпознаваема. Този път Дидо, Дани и Ева Мария работят и по английска версия на песента ("Diving"), предназначена за разпространение в чужбина. 

Парчето излиза дни преди мини европейското турне на групата, по време на което ще се бъде официалното представяне на "Ти къде си". Международният тур на Дидо, Дани и Ева ще премине през Хайделберг (01.11.2019 г.) и Лондон (08.11.2019 г.), а стартът ще бъде в Мюнхен днес, 31 октомври, точно в нощта на Halloween, на тематично зловещо парти.

Но не това е най-ужасяващото преживяване, случило се в групата за последния месец. По идея Bashmotion, режисьорът на видеото, на снимачната площадка трябва да присъства змия. Нестандартният участник би трябвало да се появи контролирано върху диджейския пулт на Dian Solo и китарата на Danny Dimitroff. Олицетворението на греха обаче решава да изпълзи много по-рано и ненадейно, но достойнo излиза от чантата за пренасяне, заемайки място на таблото на автомобила по време на движение. Случката почти докарва до припадък Ева Мария, която, иначе смело момиче, споделя кратко и ясно за инцидента: "Змията не е сред най-любимите ми животни". 

Повече интересни кадри от заснемането и мейкинга на песента и каква е ролята на екзотичната виетнамка Thuan Do може да се гледат в Youtube канала на "Deep Zone Project".

Много скоро почитателите може да очакват и излизане на нов албум, в който ще присъства предимно чисто нова продукция на групата.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.