Дълго пазена тайна остави Виктор безмълвен тази седмица в „Ергенът“ по bTV

Pinterest LinkedIn +

И тази седмица романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ представи два нови вълнуващи епизода, изпълнени с неудържими емоции, междуличностни престрелки и дълго пазени откровения. Полет с делтапланер над морето, романтична вечеря на турската Ривиера и забавна групова игра изненадаха част от претендентките за сърцето на Виктор Стоянов.

Епизодът от четвъртък беше прекъснат заради извънредни новинарски емисии и беше повторен в петък. В него зрителите станаха свидетели на дългоочакваната индивидуална романтична среща на Виктор с изкусителната Блага. Ергенът тества смелостта на избраницата си с полет над морето с парапланер, а след това двамата споделиха романтични моменти на специална вечеря. Блага отново се показа в дръзка светлина и до голяма степен успя да скъси дистанцията с Виктор по особено провокативен начин.

Болезнено признание за загубата на майка й трогна до сълзи Карина, към което Виктор не остана безразличен. Това обаче предизвика негодувание у Зорница, която открито заяви, че Карина манипулира Виктор със сълзите си, за да получи роза и да бъде поканена на индивидуална среща. В края на вечерта именно огорчената Зори Джи напусна шоуто.

В следващия епизод, излъчен в събота, беше поредната групова среща, на която бяха поканени само избрани от Виктор претендентки. Те се изправиха една срещу друга в забавната игра „Не се сърди, влюбено човече“, спечелена от Людмила, която спечели романтична вечеря с ергена на турската Ривиера.

Кулминацията на епизода обаче настъпи с дългоочакваното признание на Елвира, че е девствена. Виктор остана много изненадан от това, че сред претендентките за сърцето му има момиче, което се е „съхранило“ за истинската любов. В този епизод от шоуто отпадна Радостина.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.