Извънредна ситуация в „Ергенът“ тази седмица

Pinterest LinkedIn +

Романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ отново разсея зрителите от ежедневните им проблеми в четвъртък и петък. В четвъртък вечерта зрителите станаха свидетели на поредната индивидуална среща на Виктор с Александра. Неговият избор внесе смут в имението, тъй като това е втората среща на ергена с претендентката, която не се разбира много добре със съквартирантките си. Тя получи романтичен пикник на брега на морето, както и скъпо бижу, което неминуемо доведе до същинска буря в тихия залив на имението.

Обидите и нападките от страна на останалите участнички станаха причина дамата да поиска да си тръгне от имението и за пореден път да се облее в сълзи, което вече се посреща с присмех от другите момичета. На вечерния коктейл Виктория го попита дали предпочита Александра заради това, че тя винаги плаче, което остави Виктор безмълвен. В този ден от шоуто си тръгна Ева.

В петък вечер се проведе забавна групова среща. Виктор организира футболен двубой за момичетата на „Фетие Арена“ – мястото, където легендите от „Пари Сен Жермен“ провеждат своите летни лагери. Дамите бяха разделени на два отбора – „Реал Фетие“ и „Динамо Гьокче“, а победителките спечелиха невероятен следобед с удивителна средиземноморска кухня в компанията на Виктор. Индивидуална среща по време на общата вечеря си открадна Виктория, която освен това успя да получи и няколко целувки от ергена.

В този епизод зрителите станаха свидетели и на първата извънредна ситуация в имението. Наум прекъсне сутрешните занимания на момичетата и ще им даде 15 минути, за да се подготвят за инфарктна среща с Виктор, след която още една от дамите напусна имението. Този път роза не получи девствената Елвира, но не стана ясно каква е причината за извънредното сутрешно раздаване на розите.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.