Търсиш ли любовта? Стани най-хубавото цвете в "Ергенът" - кастингът вече започна!

Pinterest LinkedIn +

Започна кастингът за следващия сезон на телевизионното риалити "Ергенът". От bTV приканват всички да открият любовта чрез предаването. Не става ясно дали и този път няколко момичета ще се борят за един мъж, или обратно. Единственото изискване е кандидатите да са пълнолетни. Ето как точно звучи поканата:

"Ако търсиш любовта. Ако искаш да изживееш нещо незабравимо – запиши се за кастинг за втория сезон на романтичното риалити "Ергенът". Условието е към 01.05.2022 г. да имаш навършени 18 години".

Все пак по-вероятно е предаването да бъде заснето в познатия формат, в който двайсетина жени се опитват да впечатлят един мъж. Поне така разбираме призива "Стани най-хубавото цвете":

"А ако се чудиш коя е романтичната мелодия, която звучи в клипа, това е "Дует на цветята" от операта "Лакме" на Делиб. Стани най-хубавото цвете във втория сезон на "Ергенът" - призовават създателите на шоуто. Видеото с вълшебната музика може да изгледате на адрес https://ladyzone.bg/videa/btv-video/tarsish-li-ljubovta-zapishi-se-za-kasting-za-ergenat.html?fbclid=IwAR1auMPk8DKCQbXPgaLBLmtPz4pS4_U-fkBlJhNFS0MjvxcveRTZ3vhMLqk

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.