Чуйте как пее Зори от "Ергенът"!

Pinterest LinkedIn +

В едно от последните издания на новото за България риалити "Ергенът" една от участничките реши да впечатли обекта на своите чувства, като му разкаже за своите супер способности. 

След като привика Виктор на индивидуална среща в градината, тя го попита какви качества на Супермен притежава. Той не успя да даде много определен отговор на провокативния й въпрос, но Зори явно си беше наумила как да продължи разговора. Напористата кандидатка за сърцето на ергена му разказа, че се е проявявала като пожарникар, когато в съседен дом една нощ е пламнал пожар. Тя обясни, че е помогнала с вода от собствената си къща и, облечена с дълга рокля, заедно с пожарникарите е гасила пожара.

Впечатлен от това, Виктор припомни, че освен това Зори е капитан на кораб, а зрителите вече знаят, че тя е и спец по етикет и протокол, собственик на моден бранд. Освен това тя е и консултант по теми като езика на любовта, наместване на чакрите и други любопитни дейности:

Повече за услугите, които Зори предлага на своя сайт

Това, което беше изненада за всички обаче, се оказаха певческите способности на младата жена. Тя сподели с Виктор, че пее, макар и непрофесионално, и даже има клипове, публикувани в мрежата. Като певица Зори се изявява под псевдонима Zori G, като зад буквата G се крият определенията "Gorgeous. Glamorous. The Great!" ("Прекрасна. Бляскава. Велика!").

Впрочем Зори Джи вече има фенове. Ето какво пишат те например в социалните мрежи: "Ох, след всеки епизод ме боли корема от цвилене... Давайте Зори по-често, направете я водеща на някое шоу, такъв талант не бива да се прогуби".

Други обаче не залагат много на музикалния й талант: "Само се молете Зори да не реши да демонстрира пред ергена певческите си умения в следващия епизод!" - пише друг зрител.

А за всички, които са любопитни да чуят как всъщност пее Зори, предлагаме част от нейното музикално творчество:

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.