Чуйте Тик-ток хита "Isii Nafta" на кенийката Нимко Хапи!

Pinterest LinkedIn +

Всеки, който през последните няколко седмици е влизал в социалните мрежи TikTok, Instagram или Twitter, със сигурност знае коя е Нимко Хапи (Nimco Happy). С над 200 млн. гледания в YouTube дебютният ѝ сингъл "Isii Nafta (Love You More Than My Life)" стана номер 1 в приложението TikTok.

След като първоначално спечели вниманието на публиката в Сомалия и Източна Африка, песента се превърна в тотален хит благодарeние на Tik-Tok, където всеки ден се раждат нови денс предизвикателства на фона на "Isii Nafta".

Освен подкрепата от потребителите на TikTok, които създадоха над 150 хил. публикации с аудиото на "Isii Nafta", много известни личности като Drake, Chunkz, Stefflon Don, Amine и Bella Hadid споделиха закачливото заглавие в личните си профили. Рап дивата Cardi B дори публикува провокативно видео, в което заедно със своята сестра танцуват на енергичната мелодия.

Изпълнителката Нимко Хапи е майка на две деца, родена и израснала в Кения, която се занимава с музика повече от половин десетилетие. Единственото желание на певицата е чрез творчеството си да носи щастие и любов. Съдейки по реакцията на хората по света, спокойно може да се каже, че Нимко е постигнала целта си.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.