"Игра на калмари" превзе и TikTok

Pinterest LinkedIn +

Може би вече сте запознати с новия южнокорейски сериал "Игра на калмари" ("Squid Game"), който е преди броени дни стана най-успешният сериал на "Netflix".

Любопитно е, че неговата популярност излиза и извън платформата. Така например една от мелодиите вдъхнови хиляди почитатели и превзе и не по-малко известната сред младата публика социална мрежа Тик Ток (TikTok). В нея вече са създадени повече от 2 милиона видеа, базирани на играта "Red Light, Green Light".

"Spinnin’ Records" създадоха сингъла “Red Light, Green Light” от "Squid Kids X 71 Digits", който ползва семпъл мелодията и скоро ще се сдобие и с официално видео. Можете да го чуете тук:

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.