"Beethoven" на Kenndog е новият вирусен клип в TikTok

Pinterest LinkedIn +

Трендинг сингълът на Kenndog "Beethoven" задмина 23 милиона световни стрийма, а официалното видео има над 6 милиона гледания! Тракът заема места в класациите "Spotify Viral 50" в 17 държави. У нас тракът също е един от най-стриймваните и в момента заема 22-ро място в класацията на "Spotify". Официалният трак в TikTok има над 35,5 хиляди създадени видеа.
Обложка

Роден и израснал в Лос Анджелис, рапърът и вайръл звезда Kenndog доби мейнстрийм слава през 2021 г. с издаването на хитовия сингъл “Drip Like Me”. Видеото има над 4,4 милиона гледания, а тракът е използван в над 1,3 милиона видеа в TikTok.

Преди да постигне тази забележителна интернет слава, Kenndog работи като чистач, но винаги намира вдъхновение в рапа, който слуша, докато чисти. За първи път той започва да рапира, като замества думите, които чува, със свои собствени. Впечатлени от римите му, приятелите на Kenndog го окуражили да запише видеа, в които рапира. Самите те се заемат да публикуват първото му такова видео в кола, което получава множество положителни отзиви. Той бързо си печели фен база и една седмица по-късно “Drip Like Me” излиза и среща възторжено одобрение.

Kenndog продължава да поддържа успеха си със серия от сингли за "Atlantic Records", започвайки с “Beethoven”. Тракът дебютира на #25 в класацията "Trending 25 Chart" на "Rolling Stone".

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.