Деца на богаташи се хвалят с луксозния си живот в TikTok

Pinterest LinkedIn +

Децата на богати родители започнаха масово да публикуват масово видеоклипове, в които демонстрират луксозния си начин на живот. Това се превръща в нова тенденция в популярното сред тийнейджърите приложение TikTok. За множеството подобни публикации, които се появиха в социалната мрежа, съобщи "Daily Mail".

Тийнейджъри и младежи от цял ​​свят започнаха да демонстрират на своите абонати дрехите и бижутата си с луксозни марки, автомобили, самолети, скъпо обзавеждане за дома и интериора на престижни образователни институции. Например видеоклип с хаштаг #privateschool ("частно училище") е събрал над милиард гледания в TikTok. 

Живеещият в окръг Дорсет Майкъл Мейдън показа на последователите си собствения си хеликоптер, подарен на 18-годишното момче от баща му. В един от постовете си Майкъл показа как играе голф и се занимава с гребане в училище.

Блогър с псевдоним @m.iles пък публикува видео, в което споделя как изглежда един негов обикновен ден. В публикуваните кадри млад мъж взима тоалет сред луксозни марки и след това решава с коя от колите си да се разходи. Накрая се качва в бял спортен автомобил "Porsche".

Журналистите също така са забелязали, че напоследък е нараснало търсенето на пръстени с личен печат. Според публикувания в "Daily Mail" материал по този начин деца от богати семейства демонстрират пред обществеността, че принадлежат към благородническо семейство.

През април пък някои знаменитости и техните наследници показаха своя луксозен начин на живот след карантината. Така например телевизионната звезда Клои Хан (Chloe Khan) се снима по време на обяд в ресторант в Йоркшир, като на масата си беше поставила емблематична за богаташите чанта на "Louis Vuitton". По същото време бизнесменът Майкъл Мадалони беше сниман от папарации в класически костюм пред бяла кола Lamborghini.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.