Чуйте новия саунд в актуалното видео "Искам" на Ирра

Pinterest LinkedIn +

Ирра се завръща на музикалната сцена с нови версии на своите песни. Този път тя е избрала да направи ремикс на ремикса на песента "Искам". Тракът е част от "Цветният албум" от 2002 година.

"Искам" носи много лятно настроение, слънчева, цветна и зареждаща е песента, без да е претенциозна и без да има огромна заявка за вселенски хит. Просто си личи, че всички си доставяхме удоволствие, докато работихме по проекта. Надявам се, че и на хората ще им хареса!" - споделя Ирра в интервю за Ladyzone.bg

Ирра засне клип с режисьора Петър Димов-Българевеца, а Мага, на когото е дело новият аранжимент, е преработил с още малко инструменти песента. За цялостната визия на Ирра в проекта са се погрижили Атанас Темнилов (грим и коса) и Антоанета Миндева (стилист костюми).

В началото на месец май "Искам" ще излезе като макси сингъл на винил. В него ще бъдат включени оригиналната версия на песента от 2002 година, която ще бъде мастерирана специално в Англия, ремикс версията на песента от 2016 година и ремикс версията от 2022 година.

Песента „Искам“ е една от най-пусканите песни в българските клубове през 2002 година. Тракът се задържа цели 28 седмици в челната двайсетица на родните класации.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.